PONIEDZIAŁEK | WTOREK | ŚRODA | CZWARTEK | PIĄTEK | SOBOTA |
Śniadanie: Ryż zapiekany w mleku kokosowym z wanilią i wiśniami Drugie śniadanie: Zupa fasolowa z majerankiem Obiad: Cytrynowy kurczak na ostro z chili z ryżem basmati i surówką Podwieczorek: Racuszki z jabłkami i cynamonem, jogurt miodowy, orzechy włoskie Kolacja: Papryka faszerowana warzywami i mięsem wołowo-wieprzowym , dip pomidorowy
|
Śniadanie: Pasztet z cukinii, tzatziki, pieczywo Drugie śniadanie: Lekkie musli amarantusowe z jogurtem naturalnym, świeżymi owocami i chipsami bananowymi Obiad: Buraczki na ciepło z Kasza jęczmienna perłowa, Pulpeciki z indyka Podwieczorek: Brownie z malinami. Kolacja: Sałatka nicejska z jajkiem i tuńczykiem
|
Śniadanie: Jajka w papilotach, zapiekane z warzywami, pieczywo żytnie. Drugie śniadanie: Sałatka z burakiem, serem feta i rukolą, krem balsamiczny Obiad: Spaghetti pełnoziarniste al limone ze szparagami i kurczakiem chilli. Podwieczorek: Fit sernik stracciatella z musem malinowym. Kolacja: Pikantna zupa marokańska z ciecierzycą.
|
Śniadanie: Placki kukurydziane z jajkiem sadzonym i warzywami Drugie śniadanie: Hummus paprykowy z bajglem i świeżymi warzywami Obiad: Ognisty kurczak w sosie piri piri , Ryż brązowy, Sałatka Podwieczorek: Brownie z batata Kolacja: Ratatuj warzywne z soczewicą
|
Śniadanie: Pasta z makreli z ogórkiem kiszonym, pieczywo Drugie śniadanie: Arbuz Obiad: Kotleciki z halloumi, cukinii i groszku , mini sałatka grecka, pieczone ziemniaki, Sos tzatziki z miętą (ST) Podwieczorek: Hummus czekoladowy z pistacjami , pieczywo pełnoziarniste, chrupkie Kolacja: Strogonow wegetariański z pieczarkami i papryką, bułka grahamka.
|
Śniadanie: Jaglanka kokosowa z czekoladą Drugie śniadanie: Barszcz ukraiński z czerwoną fasolą Obiad: Kurczak w sosie słodko – pikantnym z kaszą kuskus z cieciorką Podwieczorek: Twarożek na słodko Kolacja: Tagliatelle z cukinią, mascarpone i suszonymi pomidorami |
PONIEDZIAŁEK | WTOREK | ŚRODA | CZWARTEK | PIĄTEK | SOBOTA |
Śniadanie: Jajecznica z szynką, pomidorem i szczypiorkiem, pieczywo razowe Drugie śniadanie: Placki z jabłkami z jogurtem kakaowym i orzechami włoskimi Obiad: Cytrynowy kurczak na ostro z chili z ryżem basmati i surówką z kalarepą i rzodkiewkami Kolacja: Zapiekanka wegetariańska z porem i pomidorkami koktajlowymi |
Śniadanie: Zapiekanka jajeczno-cukiniowa z kurczakiem i koperkiem, dip pomidorowy Drugie śniadanie: Muffinki owsiane z malinami z serkiem jagodowo-czekoladowym Obiad: Roladki z indyka faszerowane brokułem podane z kaszą orkiszową, sosem serowym i surówką z pomidora Kolacja: Sałatka nicejska z jajkiem i tuńczykiem
|
Śniadanie: Jajka w papilotach zapiekane z warzywami, pieczywo żytnie. Drugie śniadanie: Sałatka z kalafiorem i bobem z prażonymi pestkami dyni i grzanką Obiad: Wieprzowina po chińsku z mango z kaszą pęczak i surówką z białej kapusty Kolacja: Leczo z kurczakiem
|
Śniadanie: Zestaw śniadaniowy z serem żółtym, kiełbasą żywiecką, ogórkiem świeżym i papryką Drugie śniadanie: Koktajl białkowy malinowo-truskawkowy Obiad: Burger wołowo-wieprzowy z sosem BBQ, pieczonymi batatami i surówką z pekinki Kolacja: Szarpana wieprzowina z hummusem z awokado i pomidorkami
|
Śniadanie: Mix śniadaniowy z białym serem, warzywami i pestkami dyni, keto bułki Drugie śniadanie: Zupa botwinkowa z jajkiem i śmietaną koperkową Obiad: Pieczona sola na szpinaku z pieczonymi batatami z rozmarynem i salsą paprykową Kolacja: Makaron pełnoziarnisty z kurczakiem, suszonymi pomidorami i zielonym pesto |
Śniadanie: Wytrawne pancakes z cheddarem z dipem pietruszkowym i warzywami Drugie śniadanie: Ciasto limonkowe Obiad: Pierś z kurczaka zapiekana pod porami z kaszą orkiszową i surówką z białej kapusty Kolacja: Pasta z wędzonej makreli z pieczywem i kiszonym ogórkiem |
PONIEDZIAŁEK | WTOREK | ŚRODA | CZWARTEK | PIĄTEK | SOBOTA |
Śniadanie: Placki czekoladowe z jogurtem wiśniowym i prażonymi płatkami migdałów Obiad: Marokański tagine drobiowy z bulgurem i izraelską surówką z buraków i ziół Podwieczorek: Koktajl z ananasem, miętą i pomarańczą Kolacja: Sałatka grecka
|
Śniadanie: Bułka pełnoziarnista z pastą jajeczno-serową z prażoną cebulką i ogórkiem Obiad: Kofta wieprzowa z dipem miętowym, kasza orkiszowa z belugą, surówka Podwieczorek: Fit sernik stracciatella Kolacja: Quesadilla meksykańska |
Śniadanie: Omlet pieczarkowy z oliwkami, dip szczypiorkowy Obiad: Spaghetti bolognese z parmezanem Podwieczorek: Shake truskawkowo-waniliowy Kolacja: Kotlety ziemniaczane z bekonem i twarogiem, sos aioli, mini sałatka
|
Śniadanie: Domowe musli z orzechami i jogurtem wiśniowym Obiad: Kotlet a’la pożarski w sosie porowym z kaszą gryczaną i mizerią Podwieczorek: Sernik stracciatella z musem porzeczkowym Kolacja: Wytrawna tarta z kurczakiem i sosem beszamelowym
|
Śniadanie: Twarożek z papryką i ziołami prowansalskimi, grahamka, ogórek zielony. Obiad: Dorsz po libańsku z pietruszkowym bulgurem i pieczonymi warzywami Podwieczorek: Budyń owsiany ze słonym karmelem i orzechową kruszonką Kolacja: Zupa krem brokułowo-groszkowa z prażonymi pestkami dyni i groszkiem ptysiowym
|
Śniadanie: Owsianka bounty z musem malinowym i gorzką czekoladą Obiad: Pulpety wieprzowo-drobiowe w sosie musztardowym z kaszą pęczak i surówką krymską Podwieczorek: Ciasto blondie z białej fasoli z owocami Kolacja: Chłopski garnek z kiełbasą, fasolą i ziemniakami |
PONIEDZIAŁEK | WTOREK | ŚRODA | CZWARTEK | PIĄTEK | SOBOTA |
Śniadanie: Jagodowa jaglanka z kiwi i gruszką z prażonymi płatkami migdałów Drugie śniadanie: Zupa krem z porów i szpinaku, grissini Obiad: Kurczak hoisin z warzywami na makaronie ryżowym. Podwieczorek: Fit sernik stracciatella Kolacja: Miska obfitości z pęczakiem, fasolką, tuńczykiem i jajkiem
|
Śniadanie: Pasta z pieczonych warzyw, Pieczywo chrupkie wieloziarniste, warzywa Drugie śniadanie: Koktajl malinowy z płatkami jaglanymi i odżywką białkową Obiad: Gulasz wieprzowy z kaszą gryczaną i ogórkiem kiszonym Podwieczorek: Crumble ze śliwkami Kolacja: Kurczak w sosie bazyliowo-słonecznikowym z kuskusem
|
Śniadanie: Francuskie naleśniki z pomarańczami i truskawką Drugie śniadanie: Proteinowy koktajl wiśniowo-bananowy Obiad: Pierś z indyka zapiekana pod porami, gnocchi, pieczone warzywa Podwieczorek: Fit ciasto Kinder Country Kolacja: Sałatka z szarpaną wieprzowiną, pełnoziarnista grzanka
|
Śniadanie: Jajecznica z kurkami, pieczywo Drugie śniadanie: Ciastka owsiane z mango z pomarańczowym twarożkiem Obiad: Wołowina w orientalnej marynacie z warzywami na makaronie Chow Mein Podwieczorek: Deser fit tiramisu Kolacja: Piersi kurczaka zapiekane w pomidorach z ciecierzycą
|
Śniadanie: Owsianka kawowa z truskawkami i nasionami szałwi hiszpańskiej Drugie śniadanie: Barszcz z botwinką i jajkiem Obiad: Spaghtetti alla puttanesca Podwieczorek: Brownie z batata Kolacja: Tortilla z indykiem i mango, sos sweet chili |
Śniadanie: Omlet wiosenny z tzatzikami Drugie śniadanie: Granola brzoskwiniowa z jogurtem naturalnym, musem malinowym i gorzką czekoladą Obiad: Kurczak w sosie pomidorowym z jarmużem z kaszą pęczak Podwieczorek: Ajwar, paluchy drożdżowe z oregano Kolacja: Pełnoziarniste fusilli z indykiem w sosie dyniowo-kokosowym |
PONIEDZIAŁEK | WTOREK | ŚRODA | CZWARTEK | PIĄTEK | SOBOTA |
Śniadanie: Jagodowa jaglanka z kiwi i gruszką z prażonymi płatkami migdałów Drugie śniadanie: Zupa krem z porów i szpinaku, grissini Obiad: Warzywa na makaronie ryżowym. Podwieczorek: Banany w naleśnikowym cieście kokosowym Kolacja: Bajgiel z pastą i ogórkiem kiszonym |
Śniadanie: Pasta z pieczonych warzyw, Pieczywo chrupkie wieloziarniste, warzywa Drugie śniadanie: Malinowy koktajl straciatella Obiad: Kotleciki vege w sosie paprykowym z kaszą gryczaną i ogórkiem kiszony Podwieczorek: Crumble ze śliwkami Kolacja: Placuszki z zielonego groszku z sosem jogurtowym z miętą i warzywami
|
Śniadanie: Francuskie naleśniki z pomarańczami i truskawką Drugie śniadanie: Zupa krem z zielonych warzyw Obiad: Kotleciki vege zapiekana pod porami, gnocchi, pieczone warzywa Podwieczorek: Fit ciasto Kinder Country Kolacja: Sałatka z grillowanym halloumi i melonem
|
Śniadanie: Frittata z burakiem i groszkiem , sos szczypiorkowy. Drugie śniadanie: Waniliowy budyń jaglany z ananasem i miętą Obiad: Gulasz wegetariański z i boczniakami z gryką i surówką z kiszonych ogórków Podwieczorek: Domowe ciastka owsiane z serkiem truskawkowym Kolacja: Placki z cukinii, sos koperkowo-jogurtowy
|
Śniadanie: Risotto czekoladowe z owocami i orzechami Drugie śniadanie: Zupa buraczkowa z jajkiem i ziemniakiem, śmietana koperkowa. Obiad: w sosie szpinakowym z ryżem basmati i surówką z kiszonej kapusty Podwieczorek: Twarożek z daktylami i truskawkami. Kolacja: Orientalna sałatka z makaronem chow mein i warzywami.
|
Śniadanie: Wiosenny twarożek z rzodkiewką i szczypiorkiem, pieczywo żytnie Drugie śniadanie: Granola czekoladowa z jogurtem greckim Obiad: Podwieczorek: Brownie z batata Kolacja: Makaron soba z sosem pomidorowym i warzywami z pary.
|
PONIEDZIAŁEK | WTOREK | ŚRODA | CZWARTEK | PIĄTEK | SOBOTA |
Śniadanie: Jagodowa jaglanka z kiwi i gruszką z prażonymi płatkami migdałów Drugie śniadanie: Zupa krem z porów i szpinaku, grissini Obiad: Warzywa na makaronie ryżowym. Podwieczorek: Banany w naleśnikowym cieście kokosowym Kolacja: Bajgiel z pastą z makreli i ogórkiem kiszonym |
Śniadanie: Pasta z pieczonych warzyw, Pieczywo chrupkie wieloziarniste, warzywa Drugie śniadanie: Malinowy koktajl straciatella Obiad: Kotleciki vege w sosie paprykowym z kaszą gryczaną i ogórkiem kiszony Podwieczorek: Crumble ze śliwkami Kolacja: Placuszki z zielonego groszku z sosem jogurtowym z miętą i warzywami
|
Śniadanie: Francuskie naleśniki z pomarańczami i truskawką Drugie śniadanie: Zupa krem z zielonych warzyw Obiad: Pierś z indyka zapiekana pod porami, gnocchi, pieczone warzywa Podwieczorek: Fit ciasto Kinder Country Kolacja: Sałatka z grillowanym halloumi i melonem
|
Śniadanie: Frittata z burakiem i groszkiem , sos szczypiorkowy. Drugie śniadanie: Waniliowy budyń jaglany z ananasem i miętą Obiad: Gulasz wegetariański z i boczniakami z gryką i surówką z kiszonych ogórków Podwieczorek: Domowe ciastka owsiane z serkiem truskawkowym Kolacja: Placki z cukinii, sos koperkowo-jogurtowy .
|
Śniadanie: Risotto czekoladowe z owocami i orzechami Drugie śniadanie: Zupa buraczkowa z jajkiem i ziemniakiem, śmietana koperkowa. Obiad: Halibut grillowany z cytryną i imbirem z puree z zielonego groszku i surówką wiosenną Podwieczorek: Twarożek z daktylami i truskawkami. Kolacja: Orientalna sałatka z makaronem chow mein i warzywami.
|
Śniadanie: Wiosenny twarożek z rzodkiewką i szczypiorkiem, pieczywo żytnie Drugie śniadanie: Granola czekoladowa z jogurtem greckim Obiad: Podwieczorek: Brownie z batata Kolacja: Makaron soba z sosem pomidorowym i warzywami z pary.
|
PONIEDZIAŁEK | WTOREK | ŚRODA | CZWARTEK | PIĄTEK | SOBOTA |
Śniadanie: Jajecznica z pieczarkami, boczkiem i szczypiorkiem, keto pieczywo Drugie śniadanie: Ciasto z truskawkami Obiad: Kurczak w sosie cytrynowym z prażonymi migdałami i ryżem z kalafiora Kolacja: Zapiekanka wegetariańska z porem, pomidorkami koktajlowymi i mozzarelllą
|
Śniadanie: Jajka na szynce wiejskiej ze szczypiorkiem, warzywami i dipem majonezowo jogurtowym Drugie śniadanie: Pancakes na mące migdałowej z jagodami i miętą Obiad: Marynowana polędwiczka wieprzowa z surówką brokułową Kolacja: Sałatka z wędzonym kurczakiem i sosem greckim
|
Śniadanie: Placuszki z mąki migdałowej z serkiem i wędzonym łososiem Drugie śniadanie: Pikantna zupa krem z pieczarek z serkiem mascarpone Obiad: Kotleciki azjatyckie z orzechową fasolką szparagową i surówką z kapusty pekińskiej Kolacja: Leczo z kurczakiem
|
Śniadanie: Kolorowy twarożek z keto bułeczką Drugie śniadanie: Koktajl białkowy malinowo-truskawkowy Obiad: Makaron konjac orientalny z indykiem, i prażonymi orzeszkami Kolacja: Szarpana wieprzowina z hummusem z awokado i pomidorkami |
Śniadanie: Placuszki z cukinii i halloumi z sosem serowym Drugie śniadanie: Zielony keto-koktajl Obiad: Halibut w sosie bazyliowym na sałatce z groszku cukrowego Kolacja: Zapiekanka szpinakowa z wędzonym boczkiem i sosem sriracha
|
Śniadanie: Keto „owsianka” migdałowa z musem truskawkowym, prażonymi wiórkami kokosa i pomarańczą Drugie śniadanie: Keto bułeczki z nadzieniem paprykowo-pieczarkowym z sosem szczypiorkowym Obiad: Indyk w sosie słodko – pikantnym z kalafiorowym gnocchi Kolacja: Pizza fat head z pesto z jarmużu i sosem aioli |
PONIEDZIAŁEK | WTOREK | ŚRODA | CZWARTEK | PIĄTEK | SOBOTA |
|
|
|
|
PONIEDZIAŁEK | WTOREK | ŚRODA | CZWARTEK | PIĄTEK | SOBOTA |
Śniadanie: Jagodowa jaglanka z kiwi i gruszką z prażonymi płatkami migdałów Obiad: Kurczak hoisin z warzywami na makaronie ryżowym. Kolacja: Bajgiel z pastą z makreli i ogórkiem kiszonym
|
Śniadanie: Pasta z pieczonych warzyw, Pieczywo chrupkie wieloziarniste, warzywa Obiad: Gulasz wieprzowy z kaszą gryczaną i ogórkiem kiszonym Kolacja: Placuszki z zielonego groszku z sosem jogurtowym z miętą i warzywami |
Śniadanie: Francuskie naleśniki z pomarańczami i truskawką Obiad: Pierś z indyka zapiekana pod porami, gnocchi, pieczone warzywa Kolacja: Sałatka z grillowanym halloumi i melonem |
Śniadanie: Frittata z burakiem i groszkiem , sos szczypiorkowy. Obiad: Gulasz wołowy z gryką i surówką z kiszonych ogórków Kolacja: Placki z cukinii, sos koperkowo-jogurtowy |
Śniadanie: Risotto czekoladowe z owocami i orzechami Obiad: Tilapia w sosie szpinakowym z ryżem basmati i surówką z kiszonej kapusty Kolacja: Orientalna sałatka z makaronem chow mein i warzywami.
|
Śniadanie: Wiosenny twarożek z rzodkiewką i szczypiorkiem, pieczywo żytnie Obiad: Pulpety wołowo-wieprzowe z oliwkami i suszonymi pomidorami,surówka i kasza jęczmienna Kolacja: Makaron soba z sosem pomidorowym i warzywami z pary. |
PONIEDZIAŁEK | WTOREK | ŚRODA | CZWARTEK | PIĄTEK | SOBOTA |
Śniadanie: Jagodowa jaglanka z kiwi i gruszką z prażonymi płatkami migdałów Drugie śniadanie: Zupa krem z porów i szpinaku, grissini Obiad: Kurczak hoisin z warzywami na makaronie ryżowym.
|
Śniadanie: Pasta z pieczonych warzyw, Pieczywo chrupkie wieloziarniste, warzywa Drugie śniadanie: Malinowy koktajl straciatella Obiad: Gulasz wieprzowy z kaszą gryczaną i ogórkiem kiszonym
|
Śniadanie: Francuskie naleśniki z pomarańczami i truskawką Drugie śniadanie: Zupa krem z zielonych warzyw Obiad: Pierś z indyka zapiekana pod porami, gnocchi, pieczone warzywa
|
Śniadanie: Frittata z burakiem i groszkiem , sos szczypiorkowy. Drugie śniadanie: Waniliowy budyń jaglany z ananasem i miętą Obiad: Gulasz wołowy z gryką i surówką z kiszonych ogórków
|
Śniadanie: Risotto czekoladowe z owocami i orzechami Drugie śniadanie: Zupa buraczkowa z jajkiem i ziemniakiem, śmietana koperkowa. Obiad: Tilapia w sosie szpinakowym z ryżem basmati i surówką z kiszonej kapusty
|
PONIEDZIAŁEK | WTOREK | ŚRODA | CZWARTEK | PIĄTEK | SOBOTA |
Drugie śniadanie: Zupa krem z porów i szpinaku, grissini Obiad: Kurczak hoisin z warzywami na makaronie ryżowym. Podwieczorek: Banany w naleśnikowym cieście kokosowym
|
Drugie śniadanie: Malinowy koktajl straciatella Obiad: Gulasz wieprzowy z kaszą gryczaną i ogórkiem kiszonym Podwieczorek: Crumble ze śliwkami
|
Drugie śniadanie: Zupa krem z zielonych warzyw Obiad: Pierś z indyka zapiekana pod porami, gnocchi, pieczone warzywa Podwieczorek: Fit ciasto Kinder Country
|
Drugie śniadanie: Waniliowy budyń jaglany z ananasem i miętą Obiad: Gulasz wołowy z gryką i surówką z kiszonych ogórków Podwieczorek: Domowe ciastka owsiane z serkiem truskawkowym
|
Drugie śniadanie: Zupa buraczkowa z jajkiem i ziemniakiem, śmietana koperkowa. Obiad: Tilapia w sosie szpinakowym z ryżem basmati i surówką z kiszonej kapusty Podwieczorek: Twarożek z daktylami i truskawkami.
|
Drugie śniadanie: Granola czekoladowa z jogurtem greckim Obiad: Pulpety wołowo-wieprzowe z oliwkami i suszonymi pomidorami,surówka i kasza jęczmienna Podwieczorek: Brownie z batata i
|
PONIEDZIAŁEK | WTOREK | ŚRODA | CZWARTEK | PIĄTEK | SOBOTA |
Drugie śniadanie: Zupa krem z porów i szpinaku, grissini Obiad: Kurczak hoisin z warzywami na makaronie ryżowym. Kolacja: Bajgiel z pastą z makreli i ogórkiem kiszonym |
Drugie śniadanie: Malinowy koktajl straciatella Obiad: Gulasz wieprzowy z kaszą gryczaną i ogórkiem kiszonym Kolacja: Placuszki z zielonego groszku z sosem jogurtowym z miętą i warzywami
|
Drugie śniadanie: Zupa krem z zielonych warzyw Obiad: Pierś z indyka zapiekana pod porami, gnocchi, pieczone warzywa Kolacja: Sałatka z grillowanym halloumi i melonem
|
Drugie śniadanie: Waniliowy budyń jaglany z ananasem i miętą Obiad: Gulasz wołowy z gryką i surówką z kiszonych ogórków Kolacja: Placki z cukinii, sos koperkowo-jogurtowy
|
Drugie śniadanie: Zupa buraczkowa z jajkiem i ziemniakiem, śmietana koperkowa. Obiad: Tilapia w sosie szpinakowym z ryżem basmati i surówką z kiszonej kapusty Kolacja: Orientalna sałatka z makaronem chow mein i warzywami.
|
Drugie śniadanie: Granola czekoladowa z jogurtem greckim Obiad: Pulpety wołowo-wieprzowe z oliwkami i suszonymi pomidorami,surówka i kasza jęczmienna Kolacja: Makaron soba z sosem pomidorowym i warzywami z pary. |
PONIEDZIAŁEK | WTOREK | ŚRODA | CZWARTEK | PIĄTEK | SOBOTA |
Śniadanie: Pełnoziarnisty omlet cesarski z musem truskawkowym, gorzką czekoladą i prażonymi wiórkami kokosa Drugie śniadanie: Zupa krem z pieczonych pomidorów z mozzarellą i grzankami razowymi Obiad: Kremowy kurczak po toskańsku z makaronem pełnoziarnistym Kolacja: Papryka faszerowana warzywami i mięsem, dip czosnkowy
|
Śniadanie: Owsianka bounty z musem malinowym i kakao Drugie śniadanie: Rolada szpinakowa z kremowym serkiem chrzanowym i wędzonym łososie Obiad: Duszona wieprzowina w lekkim sosie paprykowym z pęczakiem i kolorowym colesławem Kolacja: Focaccia pełnoziarnista z rozmarynem i pastą oliwkową |
Śniadanie: Tortilla śniadaniowa z serkiem, szynką, awokado i warzywami Drugie śniadanie: Budyń owsiany z musem wiśniowym i prażonymi płatkami kokosa Obiad: Indyk teriyaki z kolendrowym ryżem basmati i fasolką szparagową z sezamem Kolacja: Pizza na cieście z kalafiora z Prosciutto, pomidorkami koktajlowymi, mozzarellą i rukolą, sos czosnkowy
|
Śniadanie: Zielone naleśniki szpinakowe z serkiem jagodowym i owocami (IG) Drugie śniadanie: Boczniaki w sosie sojowym z warzywami i quinoa Obiad: Gulasz wołowy z papryką z kaszą gryczaną i ogórkiem kiszonym Kolacja: Szaszłyki drobiowo-wieprzowe z cukinią i pieczarkami, sos czosnkowy, tabbouleh z kaszy bulgur z pomidorami, ogórkiem, papryką i miętąMakaron pełnoziarnisty z kurczakiem, suszonymi pomidorami i zielonym pesto
|
Śniadanie: Mix śniadaniowy z białym serem, warzywami i pestkami dyni, pieczywo graham Drugie śniadanie: Bibimbap z ryżem, warzywami i jajkiem sadzonym, sos sezamowo-limonkowy Obiad Pieczona sola na szpinaku z ziemniakami i salsą paprykową Kolacja: Makaron pełnoziarnisty z kurczakiem, suszonymi pomidorami i zielonym pesto
|
Śniadanie: Wytrawne pancakes z cheddarem z dipem pietruszkowym i warzywami Drugie śniadanie: Fit monte z musem truskawkowym i orzechami laskowymi Obiad Pierś z kurczaka zapiekana pod porami z kaszą orkiszową i surówką z białej kapusty Kolacja: Pasta z wędzonej makreli z chlebem żytnim i kiszonym ogórkiem |